Sara Lajka

2012-04-30
00:53:00

Födelsedag: (sen) uppföljning!

Hej och hå!

Idag är det måndag eller aa natten till måndag. I onsdags fyllde jag hela 23 år! Omfg, jag börja känna mig gammal :P Kan inte fatta att jag är 23 år. Har precis början vänja mig vid 22. Ett år närmre 25.. Vad händer då? Mitt telia max 25 abonnemang går ut, jag går igenom min 25 års kris (om jag nu har en) och jag tar min examen i media och kommunikation. Dock är det två år dit!

Hur var min födelsedag då, undrar ni. Jo den var jättebra! Dagens började med att jag fick ett grattis-sms från en kompis ^^ Sen ringde mor och far mig på morgonen vid kl 7-8 och grattade mig. Mellan 9-12.30 var det redovisning. De som var där sjöng för mig och det var jättetrevligt! Blev verkligen jätterörd :'D Efter det drog jag till Systembolaget för att köpa lite alkhol till kvällen. Kassakillen såg att det var min födelsedag så jag fick en present och han önskade mig en fortsatt trevlig födelsedag. Därefter drog jag hem. Väl hemma kollade jag som vanligt i min brevlåda och där fann jag tre saker! Ett födelsedagskort, ett vykort från Oscar och min födelsedagspresent från syster yster!
© Sara Lajka
- Detta fick jag! Vattenflaksa av Systembolaget, födelsedagspresent
och ett kort av mina föräldrar (och farmor) och syster.

Vid typ ett ringde min farmor mig och sa att hon drömde att jag fyllde år(?) och grattade mig även hon :D Några timmar senare fick jag besök av fina människor, som hade med sig presenter och tårta! Jag öppnade alla presenter och detta är nu de jag fått på min födelsedan :)
© Sara Lajka
- Det nya SSX-spelet, 300kr på Coolstuff och en lime- och citronpress! :D

Sen blev det tårta! --v
© Sara Lajka
- Marsipantårta med ljus! :D

Självklart måste man ju blåsa ut ljusen.. --v
© Sara Lajka
- Me in action

© Sara Lajka
- Tårta! MUMMA :D

Kvällen avslutades på Akademien och jag hade väldigt trevligt där! Jag shottade Flatlines! Hot som faen! Jag gillar varken Sambucca eller Tequila men blandar man dem med Tabasco så är det faktiskt helt okej. Måste göras om! :D

Jag vill tacka alla underbara människor som gjorde min födelsedag oförglömlig och helt awesome! Ni är bäst! <3. Sara Lajka
2012-04-23
21:50:45

Epic-myshelg!

Hej, eller aa godkväll dårå!
Wazzap?

Jao bra här! Trött efter träningen bara och en aningens illamående? Och törstig.

Idag är det måndag, en typisk "jag-hatar-mitt-liv"-dag. Och det var precis det jag gjorde idag på morgonen. Vår grupp skulle träffas halv tio, så jag kommer dit halv tio och vi sätter oss med vår powerpoint och SPSS. Och till min fasa så märkte jag att all data inte var inmatad trots att jag matade in skiten i torsdags förra veckan. Så vad fick jag göra? Jo jag fick ta mitt pick och pack och cykla hem för att hämta alla undersökningarna för att fylla i skiten igen. tackar som fan att det bara var 14st. Extrajobb iaf, likaså på powerpointen. Eftersom att jag hade fixat alla tabeller så fick jag göra om allt för att SPSS-skiten inte vet hur man sparar. Typiskt windows-program. Det bästa är ju dock när programmet inte fattar att jag vill öppna skiten. Då spelar det ingen roll hur många gånger jag trycker på ikonfanskapet, fanskapet vill ju inte starta. Suck..

Efter en kort visit hemma åkte jag tillbaka till skolan igen för att sammanställa allt med gruppen. Jag kommer att vara lite ego och ta åt mig nästan all ära och cred då jag har gjort majoriteten av jobbet på detta arbeten. Övriga medlemmarna i gruppen höll med mig när jag tog åt mig äran och andades ut av lättnad nät det var färdigt. Jag är rätt så nöjd faktiskt! Nu får vi bara se om de kan prestera bra på presentationen, om inte så.... *hummel mummel*. Nää skämt å sidor.. :)

Helgen har varit fantastiskt skön och lugn. Förutom då jag jobbade i lördags. Det är alltid skoj att jobba dock stressigt. Inte lika stressigt som vanligt då det inte var så mkt folk. Vanligaste kommentaren den kvällen var "Har du en mentor?" Jag ser frågande ut och svarar "Nää?". Gästerna svarar "Okej, för hen där bakom dig står och bevakar dig som en hök.." Och jag förstår precis vem de menar. Visst är jag tacksam över att hen hjälper mig och rättar mig om jag gör fel, men aa.. Jag tror hen menar gott ändå :)

I övrigt har jag pluggat lagom mycket och spelat i lagom dos. Myst till tusen har jag också gjort ^^ MYS!
Nu bär det av in i duschen och vila resten av kvällen. Tanken är att jag ska gå och lägga mig vid tolv, för jag gick och lade mig inatt kl. tre och det är INTE godkänt! Visserligen var det inte så farligt att gå upp men aa svintrött nu ^^

Jao, jag hör av mig snart igen. Btw, på onsdag är det min födelsedag! Födelsedagshälsningar på FB och här välkomnas mer än gärna, dock inget tvång :) Woop wopp kära läsare!. Sara Lajka