Födelsedag: (sen) uppföljning!

Hej och hå!
Idag är det måndag eller aa natten till måndag. I onsdags fyllde jag hela 23 år! Omfg, jag börja känna mig gammal :P Kan inte fatta att jag är 23 år. Har precis början vänja mig vid 22. Ett år närmre 25.. Vad händer då? Mitt telia max 25 abonnemang går ut, jag går igenom min 25 års kris (om jag nu har en) och jag tar min examen i media och kommunikation. Dock är det två år dit!
Hur var min födelsedag då, undrar ni. Jo den var jättebra! Dagens började med att jag fick ett grattis-sms från en kompis ^^ Sen ringde mor och far mig på morgonen vid kl 7-8 och grattade mig. Mellan 9-12.30 var det redovisning. De som var där sjöng för mig och det var jättetrevligt! Blev verkligen jätterörd :'D Efter det drog jag till Systembolaget för att köpa lite alkhol till kvällen. Kassakillen såg att det var min födelsedag så jag fick en present och han önskade mig en fortsatt trevlig födelsedag. Därefter drog jag hem. Väl hemma kollade jag som vanligt i min brevlåda och där fann jag tre saker! Ett födelsedagskort, ett vykort från Oscar och min födelsedagspresent från syster yster!
 
- Detta fick jag! Vattenflaksa av Systembolaget, födelsedagspresent
och ett kort av mina föräldrar (och farmor) och syster.
Vid typ ett ringde min farmor mig och sa att hon drömde att jag fyllde år(?) och grattade mig även hon :D Några timmar senare fick jag besök av fina människor, som hade med sig presenter och tårta! Jag öppnade alla presenter och detta är nu de jag fått på min födelsedan :)
 
- Det nya SSX-spelet, 300kr på Coolstuff och en lime- och citronpress! :D
Sen blev det tårta! --v
- Marsipantårta med ljus! :D
Självklart måste man ju blåsa ut ljusen.. --v
- Me in action
- Tårta! MUMMA :D
Kvällen avslutades på Akademien och jag hade väldigt trevligt där! Jag shottade Flatlines! Hot som faen! Jag gillar varken Sambucca eller Tequila men blandar man dem med Tabasco så är det faktiskt helt okej. Måste göras om! :D
Jag vill tacka alla underbara människor som gjorde min födelsedag oförglömlig och helt awesome! Ni är bäst! <3
. Sara Lajka