Dålig sjusovare

Jag har sovit väldigt dåligt de senaste dagarna. Har drömt att jag stod vid baren och serverade gäster. Kunde därför inte sova ordentligt för på jobbet får man inte sova. Så jag har vaknat upp av att jag satt mig upp i sängen och frågat vad som önskas. Eller så har jag bara satt mig upp och lett. Sjukt jobbigt. Så det får jag betala för nu. Sjukt trött.
 
Idag är det lördag. Igår var det fredag. Det betyder jobb i baren. Så drömmen dagen före och denna natt passade ju faktiskt. Ska jobba ikväll också och på nyårsafton. Nej kära vännner. Jag har inget liv. Jag är ledsen att göra ett besvikna. :P
 
Än så länge har jag sovit länge (till elva typ), shoppat en jacka på mellandagsrean (välbehövligt!), nyss slängde jag in min enda jobbskjorta i tvätten (är för feg för att be om någon ny då min chef tjatar om att folk fått så jävla många jobbskjortor) och snart ska jag bowla med far och syster. Sen klockan nio är det dags igen. Jag har lovat mig själv att sluta köpa energidricka för att minska mina utgifter. Vi får väl se hur länge det håller :P Får dricka mitt kaffe istället och utstå dålig mage..
 
Imorgon får jag besök från Göteborgsomårdet! Så länge sen vi sågs, det ska bli kul att ses igen! Ska bara se till att det är städat.... kan bli jobbigt nu när jag ska åka bort om typ en halvtimme och jobba sen på kvällen. Tja, ska väl äta nu innan vi ska bowla.
 
Toodles!
 
 
 
 
. S - L