Sara Lajka

2012-10-27
19:26:00

I fink U freaky!

Hey friends of mine!
Innan jag gick till jobbet igår mådde jag skit och det enda jag ville göra var att sätta mig ner och gråta ögonn ur mig. Men nej. I put on a happyface och jobbade. Det var jobbigt till en början men det gick skitbra sen! Mina arbetskamrater som jag jobbade med igår är helt awesome. Och att jobba i den baren jag jobbar i och möta alla (mestadels) trevliga och glada människor är just nu mitt luckypill. Tråkigt att jag bara jobbar ikväll också. Hoppas att denna jobbkväll/natt blir lika awesome som den igår! Jag jobbar ju i puben! (om de inte har ändrat) :P
 
Annars då, jadu. Det går upp och det går ner. Radiokursen är i alla fall över. Ett nyhetsreportage, ett längre reportage och två radiosändningar har gjorts, plus en liten tenta. Nu väntar tvkursen. Nu ska vi få filma! I torsdags hängde jag med Annie, vi spelade tv-spel med hennes fästman och hans son. Hon och jag spelade även kort och memory. Det var awesome! Vi borde ärligt talat hänga oftare. Jag borde hänga med mina vänner oftare. Jag ska göra mer plats åt er i min kalender! Imorgon söndag, är det ingen bartenderutbildning. Jag och Annie ska då bowla! Jag ser fram emot det :) Jag ska även försöka beställa mig en ny datorn, när jag får tummen ur röven så att säga :P
 
Ska göra mig iordning för jobb nu, äta osv. 
Catch ya later amigos! Btw, så lyssnar jag sönder denna nu. Gammal, men aa enjoy!
Die Antwood - I fink U freaky
 
 
 
. S - L
2012-10-21
03:53:00

Tänk..

.. att få komma hem till en nystädad lägenhet. Tänk att få komma hem till någon som ligger och "väntar" (sover) i sängen. Tänk om någon väntade med en nylagad middag till mig när jag kommer hem. Tänk om någon gav mig blommor, choklad eller dylikt. Tänk att få komma hem till en lägenhet fri från disk. - Det hade varit guld.
 
Även småsaker såsom att damma eller dammsuga en liten del av min lägenhet hade varit guld värt. Att någon hade handlat åt mig eller lagat en god middag. Att någon står och välkomnar mig hem med öppna armar. Att någon som sa hur mycket jag betyder för dem. Någon som saknar mig. Någon somm alltid finns där..
 
Om jag hade haft nyckeln till mina nära och kära (och som bodde nära) så skulle jag överraska dem med minst ett av de ovanstående någon gång. För det är verkligen så mycket ni betyder för mig! Men nu äger jag ingen nyckel till någon.. Nu blir det inga middagar, blommor, nystädad lägenhet. Jag kan inte ligga och vänta på någon heller. Jag kan inte ens stå med öppna armar och välkomna er hem.
 
 
Tänk om.. Tänk att..
Tänk om.. Tänk att..
 
 
 
. S - L
2012-10-10
00:18:00

Produktiv tisdag

Hej vänner!
Hur mår ni så här klockan strax efter tolv? Själv är jag trött och ska snart sova.. Jag har varit väldigt trött ett par dagar nu, och jag vet inte varför. Har mått sådär också, i alla fall i magen. Min avföring är väldigt konstig. Konstig färg och konsistens. Jag läste om det och antingen har jag inre blödning i magsäcken på grund av cancer eller så är jag bara stressad. Jag gissar på den andra. Jag har både känt mig stressad och haft ångest. Ångesten är borta nu i alla fall. Jag hade ångest för att jag skulle genomföra ett nyhetsinslag och var orolig över att det inte skulle bli bra. Det är faktiskt helt okej! Jag intervjuade Ikeas varuhuschef i Jönköping om det som har hänt nere i Saudiarabien. Har ni inte hört? Läs tidningen! ;-)
 
Anyhow, idag tisdag har varit en produktiv dag. Jag har genomfört intervjun, redigerat typ hela så jag är nästan klar. Hela dagen satt jag. Jag åt min "middag" klockan typ halv sju. Och min frukost vid typ tio-halv elva. Ja jag vet. Jag borde äta oftare, jag ska bättra mig! Efter min middag så spenderade jag kvällen framför tvn. Jeavligt skönt faktiskt! Lite serietid. Så här mysigt hade jag det! 
© Sara Lajka
- Te, mackor med jordgubbssylt och världens bästa serie American Dad!
 
Just nu är jag väldigt trött, tröttare än innan så jag ska hoppa i sängen nu.
Sov gott med er! :-) .
 
 
 
S -L
Btw, you can't expect much of assholes.