Awesome födelsedag!

Hej!
Om ni inte visste så fyllde jag år i torsdags! Jag hade en helt awesome födelsedag! Dagen började med sovmorgon och gratulationer av alla dess slag. Både via fb, sms och samtal :) Sen mötte jag upp Erica på Hemköp och inhandlade de nödvändiga ingredienserna till vår tårta som vi skulle baka! Jag gjorde den och hon dekorerade den. Ååh så fiiin den blev!
- Sen kom det fler folk och ville smaka på vår goda tårta och säga grattis!
 
Vår tårta bestod av sockerkaksbotten, vaniljkräm, sockerkaka, hallonsylt, sockerkaka och vispgrädde och sen ett grönt täcke av marsipan. Dock ingen blomma :/ Men Erica gjorde ett awesome jobb med dekorationen! :) Senare efter alla åtit av den goda tårtan så spelade vi Mario Kart Wii och Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest.
 
I presentväg fick jag en kokbok och ett örngott av Erica :) Och gratulationskort av min mor (det gröna), min syster (det rosa/lila upp i högra hörnet) och min far och farmor (prinsesskortet).
- Jag är väldigt nöjd med det jag fick och jättetacksam! :D
 
Niklas gav sig själv till mig i födelsedagspresent och Robin gav mig massage. What more can a girl want? :)
 
Idag kommer min far och farmor upp till mig. Vi ska äta gott och fika gott. Senare ikväll har jag bokat bord på Jensen's Böfhaus med mina närmsta vänner! Ska bli så trevligt! :D Jag har underbara nära och kära :)
 
Tack så jättemycket för alla gratulationer som jag fick! Och tack för all uppvaktning! Uppskattas jättemycket! :D Ni är guld värda!
 
Woop woop! :)