Sara Lajka

2013-03-31
23:35:00

Påskhelgen

Hej kära vänner!
Påsken är i princip över känns det som. Hur jag ni spenderat er påsk? Kommentera gärna :)
 
Min påsk började med att jag efter praktiken i tordags gick och fikade med Nikke Pikke. Vi fikade mangocheesecake och drack kaffe och te 
- Mycke god! :)
 
Sen på kvällen gick jag och jobbade. Det var lagom mycket och trevligt folk :)
 
På fredagen tränade jag och jobbade igen. Bilmässan på Elmia lockade massor av bilfantaster till mitt jobb. Mycket bonnigt folk som i princip KRÄVDE alkohol och kom dit stupfulla. Fick neka en del och servera dem vatten. Vissa var tacksamma, andra inte. Såg en man gå med bar överkropp. Inte rikigt den stilen vi kör på jobbet men vakten fixade det :P
 
I lördags jobbade jag inte. Drog hem till Gnosjö och hälsade på mina föräldrar. Spenderade lördagen hos mor som bjöd på påskmiddag och sen på kvälle blev det räk- och äggmacka. Hon bor fint också! En mycket trevlig dag! 
 
Idag, söndag, vaknade vid typ 10 snåret och gick sedan till far och umgicks med honom innan vi drog till min farmor på middag. Där mötte jag mina kusiner.
- Jag och min yngsta kusin. Likheten är slående! x)
 
- Wilma var också där :P
 
Middagen med min kära släkt var jättetrevlig! De blev rätt besvikna när jag var tvungen att åka hem tidigare för att jag skulle jobba. Som sedan inte blev av. Den mänskliga kommunikationen strikes again. Sååå.. summan av kardemumman, jag åkte hem för att inte göra något. Som det sägs i American Dad! "The boob strikes again.."
 
Nu sitter jag här i mina jobbkläder och har på en jävligt dålig svensk film i bakgrunden. Sara Lajka signar off och går i ide en sväng. Peace out folks.