Sara Lajka

2013-05-29
13:44:43

En gåva?

Hej kära vänner!
Jag har inte uppdaterat på ett tag. Jag ber om ursäkt för detta! Men det har varit mycket i skolan på den seanste tiden. Förberedelser inför porjektpresentation och monterutställning med mera! Men nu! Äntligen! Är allt klart! Projektpresentationen i måndags gick bra! Vår projektbeställare var sjukt nöjda med oss! Känns otroligt bra! :)
 
Monterutställningen igår gick också bra! Det var en lång men rolig dag!
© Sara Lajka
 
Vår projektbeställare var Högskoleservice och vi hade i uppdrag att utvärdera de fem programkatalogerna som Högskolan i Jönköping ger ut varje år. Detta är ett årligt projekt! Så vi gjorde fokusgruppintervjuer på gymnasieelever som studerar sitt sista år på en högskoleförbererdande linje :)
 
Vi vann inget pris för år monter, vilket är förståeligt. Dock tycker jag att den var jävligt snygg ändå! :) Stilren och enkel :) Qom Ut vann pris för bästa monter av juryn. Det var de värda! :) Högskoleservice kom förbi och tyckte att vår monter var jättefin! Vårt projektarbete är ju inte så jätteintressant och det är svårt att presentera och lägga fram så att människor tycker att det är intressant. Jag hade inga förväntningar på att de skulle komma in något folk alls. Men det kom massa folk och tittade :D
 
Jag fick även en överraskning på posten idag!
© Sara Lajka
 
En gåva av ett företag som tack för att jag redigerade filmer åt dem! Det är kul när ens arbete uppskattas! :)
 
Idag, vad hände idag?
Just nu tvättar jag lite. Sedan vid fem ska jag dra till Harrys och gå på utbildning och vin och whiskyprovning :) Ikväll tänkte jag dra mig en sväng till Akademien. Men vi får se hur länge jag blir där. Är inte som det brukade vara :P Eller så är det jag som gått och blivit vuxen x)
 
Imorgon så ska jag ha möte med en kille från Belgien. Jag ska vara med i deras tvprogram. Efter det ska jag äta avskedlunch med Erica! :) Hon drar ju hem till sin familj nu över sommaren. Alla gör det. Lämnar stackars mig kvar här helt ensam :'( Nää jag har andra vänner också :) Kommer dock att sakna er...
 
Nu är min tvätt klar, tänkte även spela lite. Tjoflöjt på  er!
2013-05-20
19:14:00

Dåligt väder

Uuuussccchh vilket väder vi har idag. Det är bättre nu men fortfarande mulet och tråkigt. Ser dock lite blått mellan vissa moln så kanske kanske kanske det spricker upp och blir jättefint! Förra veckan var det jättefint! Iaf när jag Erica grillade på torsdagen ^^
© Sara Lajka
- Vi grillade hamburgare och champinjoner och njöt av det fina vädret!
 
Hon gick till och med ner till vattnet och badade fötterna. Det var tydligen kallt så jag förblev kvar på filten vi hade :) På kvällen satte vi oss på Bryggan med Niklas och käkade glass. En till kompis kom och joina oss. Vi gick sedan till Murphys där Robin mötte upp oss. Det var en härlig dag!
 
På fredagen hade vi eget arbete. Då tränade jag och sedan på kvällen gick jag, Annie och Niklas till Sushi Bar och åt grillad kycklingspett med sushi. Ytterst trevligt! Därefter drog vi till Johans för lite kaffe,te och varm choklad. Jag drack kaffe, Annie te och Niklas varm choklad.
 
Lördagen ägnades åt att dra upp till A6 och inhandla lite nödvändigheter. Shoppade ett par jeans som jag har väntat länge på att affären ska få in. På IKEA inhandlade jag en skål då jag krossade min och även batterier. På kvällen var det dags att jobba.
 
I söndags sov jag länge och gick sedan på drinkskola på jobbet! Det var lärorikt! Lär mig alltid något nytt :) Tycker att jag har en bra grund att stå på nu. Vi gick igenom alla drinkar som vi ska kunna. Första gången jag såg den listan så kände jag inte ens igen hälften av drinkarna. Nu känner jag igen ALLA och kan majoriteten av dem. Lite finputs är det kvar ^^ 
© Sara Lajka
- Sommarens drink är Aperol Spritz - 1 del soda, 2 delar Aperol och 3 delar mousserande vin i ett vinglas.
 
Inte min favoritdrink men den går :)
Idag måndag, har ängnats åt projektarbetet och hänga med Niklas lite. Snart ska jag dra och träna. 
 
Btw, nu har det dåliga vädret försvunnit och det har spruckit upp väldit mycket. Det börjar ser bra ut igen :D
Tjoflöjt på er! :)
2013-05-14
22:57:12

Resa!

Jag och syster ska till Turkiet i en vecka i augusti! Ska bli såååååå nice! :D Sola, bada, partajja, flirta med snygga turkar och gå på äventyr! Kan knappt vänta tills vi drar!
 
© Sara Lajka
- 3 år gammal bild på oss x)
 
Se upp Turkiet, snart kommer vi! ;-)