Sara Lajka

2013-11-26
15:19:00

Längtar!

Hey dudes/dudettes
Jag har precis avslutat uppsatsskrivandet för idag. Det har varit en rätt krävande dag, iaf för öronen då det suttit massa högljudda människor som pratat hela tiden. Men vi är nu klar med den kvalitativa analysen i uppsatsen! Yay!

Men detta är inte vad jag i huvudsak vill skriva om då jag inte längtar till detta! (som min rubrik avslöjar!) Vad jag längtar till är två saker! Det första är julen och det andra är söndag!

Angående julen så är det i år jag och mor som firar jul ihop med vovvisen. Jag ser grymt mycket fram emot det!

Jag längtar till söndag för då är det första advent och då är det okej att börja äta och dricka julrelaterade maträtter och drycker!! :D Då ska jag ta min första varma kopp med Blossas glögg.

© Sara Lajka

Vad jag har längtat! Och längtar! Ska förbereda mig inför söndag och göra ett inköp. Såg att de hade 2 st för 45 kr på Hemköp igår när jag handlade.


Nähe, nu bär det av hemmåt. Ska vila upp mig inför ett träningspass. Är fortfarande rätt trött efter gårdagen. Eller snarare söndagskvällen/natten xD

Bye folks!

2013-11-25
14:32:00

Brandutbildning

I söndags hade vi brandutbildning med jobbet :)
 
- Här ser ni mig när jag släcker en "brand" ^^ 
 
Vi fick bland annat lära oss vad för olika brandsläckare det finns och testa dessa. Vi fick även information om vad man ska göra när brand uppstår och vad Räddningstjänstens uppgifter är. Inget nytt men repetition är alltid bra! :)
 
Senare gick vi och bowlade på racketcentrum. :)
2013-11-21
00:12:44

Välgörenhet

Hey dudes och dudettes.
Jag har i princip ägnat hela min kväll åt att rensa min garderob på kläder som jag inte använder mer. Detta tänkte jag ge till välgörenhet. Förmodligen Röda Korset på tändsticksområdet.
Detta är resultatet --v
© Sara Lajka
7 toppar, 4 linnen, 3 tjocktröjor, 3 shorts, 3 t-shirts, 2 jackor, 2 kjolar, 1 skjorta och 1 par svarta jeans ska till välgörenhet.
 
Jag blir lite sentimental av att rensa ut vissa klädesplagg då de har vairt med mig enda sen jag gick i sjuan. Jo jag vet, det är en lång tid, men de är välbevarade! Plus.. knappt använda sedan jag flyttade hit. Vissa andra klädesplagg undrar jag vad jag egentligen tänkte med när jag köpte dessa. Aja, nu är min garderob lite lättare och jag gör det för en god sak! Ska ta mig en titt på mina mössor, halsdukar och vantar också. Tror jag kan skänka lite där också då de bara ligger och skräpar. Vi får se!
 
Nu ska jag bara finna tid till att gå till Röda Korset också. Jag har knappt någon ork eller tid till att städa lägenheten och det behövs då jag känner att min astma börjar kännas av. Det är inte jättemycket damm men vänjer man sig att ha knappt något damm så vänjer sig astman också. Jag ska ta tag i städningen imorgon! Jag lovar... ;)
 
Än så länge känns veckan helt okej. Jag har fått gott besked ifrån läkaren! Nyss blev jag 1000 kr fattigare då jag beställde nya linser. Förra veckan blev jag också 1000 kr fattigare då jag behövde ny medicin. But, I'm hanging in there! Ser fram emot helgen! Får besök och så blir det jobb på världens bästa bar! :D