Sara Lajka

2014-05-12
00:32:17

Min crusader

Hej kompisar!
Under helgen har jag köttat Diablo III reaper of souls en hel del. Gjorde en crusader häromdagen som jag plevlat. Så här sen den ut :)
Ni kan även se vilka skills jag använder mig av.
2014-05-05
19:29:00

Divergent

I söndags var jag på bio och såg den actionfyllda romantiska sci-fi filmen Divergent med Shailene Woodley i huvudrollen som Tris och Theo James som Four. Tris bor i en värld som är uppdelad i fem olika klasser; de osjälviska, de lärda, de modiga, de ärliga och de snälla. Hon tillhör den osjälviska klassen, där hon var född och uppvuxen i. Dock kände hon inte att hon tillhörde den hjälpande klassen då det inte låg i hennes natur att automatiskt hjälpa människor som hennes bror.
 
När hon fyller 16 år får hon, som alla de andra ungdomarna, chansen att välja vilken klass hon vill tillhöra. Hon måste först göra ett test som avgör i vilken klass hon är mest lämpad för. Men testet var ofullständigt. Hon får ändå chansen att välja vid cermonin och väljer den modiga klassen som hon alltid varit intresserad av. Som tittare får man följa med henne när hon lämnar sin familj och börjar sitt nya liv som en av de modiga. I den modiga klassen krävs det god fysisk och mental träning. Konkurrensen är stenhård och blir hårdare ju bättre hon blir. Vänner blir till fiender och nya band knyts. Dock märks det att hon är bättre än alla andra, just för att hon är en divergent. Divergenter är inte omtyckta i samhället, speciellt inte av de lärda. Hon måste kämpa för att inte sticka ut. En av veteranerna i de modiga, Four, hjälper henne på traven. Lyckas hon?
 
Shailene Woodley spelade Tris väldigt bra och är en mycket bättre skådespelerska än exempelvis Kristen Stewart och skulle förmodligen spela Bella i Twilightsagan tusen gånger bättre än vad Kristen gjorde. Kate Winslet var också med på ett hörn och gjorde faktiskt också bra ifrån sig.
 
Trailer --v
Divergent trailer
 
 
Det var en bra film och värd att se på bio! Dock var Noah snäppet bättre. Filmen hade mycket actionfyllda och romantiska scener. Lite mycket prat kanske. Jag gillar att den hade en del inslag av sci fi :) Actionfyllda sci fi-filmer är mitt stuk! Jag rekommenderar er att se den! :)