Sara Lajka

2016-12-31
08:52:00

2016 och 2017

Hey friendos!
Ojoj nu är det inte långt kvar på 2016! Hur har ert år 2016 varit? Mitt har varit rätt bra faktiskt! :) En del saker har ju hänt, både postiva och negativa.
 
Positiva saker som hänt under 2016 är bland annat att jag:
 • fick fast tillsvidaretjänst (som jag har slitit!)
 • blev sambo med min underbara Zäta
 • köpte en jäkligt bra bil!
 • fick bättre relation till min familj (främst min syster)
 • började träna regelbundet
 • hittade mig själv mer och känner mig tryggare i min personlighet
 • fick nytt tillskott i min lilla hamsterfamilj (Doris och Moni)
 • upplevt Tyskland med finaste <3
Sen har jag varit på Liseberg med Annie, ätit gott med trevligt folk, börjat spela OW, vilket är roligt som f*n! köpt ny dator och kontorsstol, som var väldigt välbehövligt!
 
Negativa saker som hänt under 2016 är bland annat att jag:
 • förlorade min älskade Berra<3
 • minskade arbetstimmarna på Scandic (saknar mina fina kollegor!)
 • blev överkörd av en människa pga dennes egoism (ja jag är faktiskt jäkligt snäll fastän mitt yttre kan uppfattas som bittert och udda)
Då och nu
 
Sammanfattningsvis är jag positivt överraskad av året 2016 och jag ser väldigt mycket fram emot att få se vad 2017 har att erbjuda :) Vem vet, kanske blir det fler positiva överraskningar såsom planering att köpa hus? Bli med barn? Få löneförhöjning? Mer vältränad kropp? Nya gruppträning? Nytt tillskott i hamsterfamiljen? Ja vi får helt enkelt se ;) Siktar högt gör vi, oja!
 
 
Gott Nytt År på er! :)
2016-12-29
12:34:58

Då var det dags

Hej kompisar.
Tyvärr blev det ingen jobb för mig mer denna veckan då jag dragit på mig en förkylning med tillhörande feber och snuva. Jag visste att det var dags då jag hade symptomer för det hela veckan. Frågan var väl bara när det skulle bryta ut. Jag väljer ju inte själv att vara sjuk men jag valde att stanna hemma ifrån jobbet så jag inte smittar mina kollegor. Klart att jag mår dåligt över att vara hemma då jag inte vill sätta mina kollegor i skiten. Men ja, hälsan går ju först. Nog om det!
 
I måndags så köpte jag en ny bur till Moni då jag tyckte att hennes nuvarande bur är för liten för henne.Hon klättrade nämligen mycket i gallerburen. Moni, hon är en liten dvärghamster med mycket spring i benen. Inte så konstigt egentligen när hon är 13 veckor gammal :) Så det var dags för en större för henne. Jag köpte den största samlalådan från IKEA, den på 130liter tyckte jag borde räckte :)
Jag köpte också två stycken tidskriftssamlare i trä som jag använder som plattformer för att få lite variation. 
 
Resultatet!
 
En del saker hade jag redan sen tidigare. De saker som är gjorda av glasspinnar har jag gjort själv ^^ Jag måste säga att jag blev sjukt nöjd! Tror även att Moni trivs bättre nu när hon har mycket mer plats än innan. Jag köpte också ett lock ifall det skulle bli aktuellt. Haha hon är för söt. Hon springer som en galning i sitt hjul, hihi ^^
2016-12-28
18:47:00

Bättre sent än aldrig..

Så var julen över och alla har vad de behöver!
Hoppas att ni har haft en bra jul :) Det har jag haft ^^
 
Detta inlägget kommer lite sent då jag har varit rätt trött efter julen. Inte för att det har varit en jobbig helg men känner mig inte helt hundra och denna tiden på året är väldigt krävande då det är så mörkt. Det tar på energin. Men ja, bättre sent än aldrig ^^
 
Ja... Julafton firades jag ju som sagt hos far och juldagen hos mor. :)
Mor hade dukat bordet så fint!
Vi började med glögg och pepparkakor
Sedan bjöd hon på julskinka, ägg med räkor, köttbullar, prinskorvar och krustader med kanarellfyllning
Janssons, senaps- och löksill, korv och leverpastej
Vovvi var julfin :)
 
Nu är det bara två dagars jobb sen är det nyår! Vi funderar på att dra ihop ett gäng och spela sällskapsspel. Men ja vi får se :) Vad ska ni hitta på?
 
 
Pöss!