Sara Lajka

2016-11-30
22:10:00

Jul i stugan

Tja dudes och dudettes!
Idag är det Anders-dagen och ingen snö syns till! Vilket betyder att vi (förhoppnignsvis) kommer att få en vit jul :) Låt oss hoppas! Halt som attan var det idag i alla fall.
 
Detta inlägg kommer en aningen sent men ja jag har inte riktigt hittat tiden till att hinna skriva det förrän nu :)
 
I helgen (läs lördags) bestämde jag mig för att städa hela lägenheten. Jag moppaded även golvet på toaletten (välbehövligt!). Därefter påbörjade jag pyntningen inför söndagen som då var första advent. Jag strök julgardinerna och fixade sedan till dem lite då limmet för fästet hade släppt lite. Som jag tidigare nämnt fick jag de mesta av mitt julpynt från far min då han inte ville ha det kvar och tyckte att jag och syster skulle dela på det. Sagt och gjort. Sparade in en hel del pengar då julpynt är överdrivet jäkla dyrt. Det lilla julpynt som jag köpte gick ändå på över 300 kr.... och då köpte jag väldigt lite! Typ lite mossa, stearinljus, tre tomat (två i tyg), lite glitter, "god jul"-bokstäver, sådana där dekorationer till ljusstakar och en löpare till barbordet. Jag valde dock att inte köpa en julgran då det är mycket jobb med det.
 
Ironiskt nog är jag fortfarande inte klar med pyntandet. Det blev lite sent så jag orkade inte fortsätta. Men ja det är lite kvar att göra såsom att byta ut stolsdynorna i köket, sätta upp julstjärnan och lägga prydnadskuddarna i soffan. Sen ska det vara klart :) Vad tycker ni?
 
Hur ser det ut hos er? Länka gärna bilder från er blogg eller sida :D
 
På söndagen tände jag det första ljuset :)
 
Imorgon ska jag och en jobbkollega börja med tomteluva på jobbet :) Jag ska variera lite och köra glitter ibland och luva ibland. Självklart åker ju mössan på om vädret kräver det.
 
Ska försöka leta upp luvan nu. :)
 
 
Pöss!
2016-11-29
12:51:00

Extra glad

Helluu friendos!
Idag känner jag mig lite extra glad och tacksam  över min tillvaro. Och varför ska jag inte göra det? Jag har en fast tjänst på ett roligt jobb, jag har en fin och underbar sambo som jag bor och delar mitt liv med och jag känner mig frisk och hälsosam. Plus att jag har har god kontakt med min familj och tillräckligt med vänner runt mig :)
 
Ville bara dela med mig av min uppskattning ^^ Senare idag blir det dansa Sh'bam med Sandra :) Imorgon hämtar jag min bil som jag lämnat in på däckverkstad då jag lyckats få en skruv (till) i vänster framdäck. :P 
 
Hoppas ni har en fantastisk dag :)
 
 
Hejsvejs
2016-11-27
15:39:12

Body combat

Hej kompisar!
Det är söndag! Vilket betyder body combat! Ingen latsöndag här inte! Ingen latlördag igår heller för den delen. (mer om det i nästa inlägg).
 
Jag håller på att fixa iordning mig för att åka bort till öster och träna body combat. Ser man hur många som har just nu bokat ett pass på BC är det 3 stycken... Lite tråkigt att inte mer folk kommer och uppskattar andras engagemang. Men ja, mer plats för mig :D
 
Gjorde en banan och bärsmoothie med mjölk, lite kakao och havregryn i för att köra på något lite lätt innan träning.
Riktigt gott och nyttigt!
 
Nähe tiden rinner iväg. Dags att dra!
 
 
See ya!