Sims Uncut #3

Om ni följer mina inlägg angående The Sims 4 så har jag ju startat en ny sims vid namn Helena.
 
Målet med henne är ju att (än så länge) få minst 10 stycken barn. I förra inlägget hade jag fått två barn. Nu är jag uppe i fem barn! Efter Axel föddes Timothy. Sedna hände det något när hon skulle föda sitt fjärde barn.
Jag fick tvillingar?!
 
Jag har nog aldrig lyckats få tvillingar innan. Det blev två pojkar som jag döpte till Alex och Alexis. :) Så fort Helena fött barnet hon bär på bjuder jag över hennes partner så hon kan bli gravid igen. När hon nästan ska föda är det dags för bebisen hon födde innan att växa upp till barn så den nya bebisen kan ta vaggan. Och så ska det fortsätta tills jag känner mig nöjd med antalet barn.
 
När barnen fått bästa betyg i skola får de växa upp till en tonåring och skaffa deltidsjobb så de kan försörja familjen. Helena tjänar inte så bra att hon kan betalar räkningarna ordentligt, plus att huset är rätt stort. Så Celeste blev den första att växa upp till tonåring.
Fråga mig inte varför hon blev nästan snaggad men jag valde att inte ändra det :)
I bakgrunden sitter Timothy och läser.
 
Celeste är nörden i familjen. Axel är sportfånen och Timothy är den konstnärliga. Helena arbetar som frilansande skribent och skriver böcker för att tjäna extra pengar.
 
Ironiskt nog är det första gången jag faktiskt får så här många barn i The Sims-serien. Jag har alltid tyckt att det är roligare att enbart spela en sim, skaffa en partner till denna och sedan flytta ihop. Det blir liksom jobbigt att styra fler än två simmar tycker jag. Men jag valde att sätta självbestämmande på högsta och låta barnen göra vad de vill och enbart styra Helena. Dock måste de göra läxan direkt när de kommer hem från skolan. Sen är det hopp och lek.
 
Jag hoppas det är nårgorlunda intressant att läsa om detta. :P