Spelmässa & GOTG2

Hey dudes & dudettes.
I går var jag ju på Retrospelsmässan i Göteborg. Jag hade inte direkta förväntningar förutom att det skulle bli trevligt! Jag gillar ju retrospel :) Vi åkte runt halv tio och var inne på mässan typ kvart i tolv. Ingen kö! Grymt gött!
 
Första anblicken av mässan var lite av en besvikelse då mässhallen var rätt liten och det var trångt som f*n. Är ju van vid att gå på mässor på typ Elmia där det är gott om plats. Men ja det var rätt mycket folk där. Vi lyckades nog komma mitt i en rush tror jag. Vi gick nog runt allt minst 4 gånger :P Jag var ute efter genomskinliga boxar till mina Snes och N64 spelboxar och en box till Super Probotector. Niklas sa att han bara följde med som sällskap.
 
Någonstans runt tredje varvet fick han feeling och hittade två spel. Två sportspel, en till Snes och en till Sega. vi äger Snes men inte Sega :P Jag hittade mina genomskinliga boxar plus en musmatta :)
Självklart tog jag Soldier 76 ^^
 
Det fanns en hel del Overwatch musmattor men jag föll för denna. Jag spelar ju honom mest. Jag har spelar D.VA, Soldier och Junkrat som mest. Nu på sista tiden under Uprising temat har jag mainat Mercy en hel del. :P
 
På hela mässan fann jag två stycken Super Probotector boxar: en på tyska för typ 1995kr. Den tappade säljaren i golvet och stötte till kanten på den. Mitt intresse avtog väldigt snabbt efter detta. En annan på engelska dock för typ 2000kr och i mycket sämre skick än den han tappade i golvet. Folk blev faktiskt lite förvånade när jag frågade efter just det spelet. En annan blev väldigt förvånad av att jag frågade efter en genomskinlig box till mitt Zelda Gold Pack. först missuppfattade han mig och sa att de inte sålde det men att en kille längre bort sålde akrylboxar till det. Jag såg frågande på honom och sa "Nej alltså jag äger ju redan ett Zelda Gold Pack, jag ville bara köpa den genomskinliga boxen så jag håller damm borta ifrån den". Då tittade han förvånat på mig och sa "Äger du ett Zelda Gold Pack???" "Jaa?.." Säger jag. "Jaha, fan vad trevligt! Den är ju värd en hel del!" Jag höll med honom, tackade honom för hjälpen och fortsatte sedan mitt sökande. 
 
På vägen hem stannade vi i Borås då vi tänkte äta. Vi tog sikte på Pinchos och letade efter en parkering nära. Efter ungefär en 15 min så bestämde sig Zäta för vart han ville parkera. Velpelle nummer ett är han, jajemen! Jaja men vi lyckades få ett bord i alla fall :D
Vet att jag åt på Pinchos förra helgen men det är ju så gott!
 
Måste dock säga att jag är lite besviken. Beställde pasta, stekta räkor, baconlindade dadlar, chili cheese tops (typ) och cheese burgare. Räkorna var brända och likaså baconet. Knaperstekt bacon är gott men inte brända. Niklas beställde sötpotatispommes, tacos, vitlöksbröd, kycklingsticks och cheese burgare. Hans vitlöksbröd var hårt som sten. Plus att det knappt smakade vitlök alls. De hade lite andra saker på sin meny än Jönköping hade. Det var ju en upplevelse i alla fall! Meeeeeen, Pinchos i Jönköping är nog bäst ändå :)
 
1a maj imorgon. Inget direkt planerat förtom att se den nya Guardians of the Galaxy 2 med Phoi :D
Ser fram emot det :D
Publicerat i Filmer / Min vardag / Spel
Taggar: D.VA / GOTG2 / PinchosBorås / PinchosJönköping / Retrospel / SuperProbotector / food / games / junkrat / mat / mercy / overwatch / retrospelmässan / soldier76 / spel
Kommentarer (1)