Sara Lajka

2017-04-30
21:19:00

Spelmässa & GOTG2

Hey dudes & dudettes.
I går var jag ju på Retrospelsmässan i Göteborg. Jag hade inte direkta förväntningar förutom att det skulle bli trevligt! Jag gillar ju retrospel :) Vi åkte runt halv tio och var inne på mässan typ kvart i tolv. Ingen kö! Grymt gött!
 
Första anblicken av mässan var lite av en besvikelse då mässhallen var rätt liten och det var trångt som f*n. Är ju van vid att gå på mässor på typ Elmia där det är gott om plats. Men ja det var rätt mycket folk där. Vi lyckades nog komma mitt i en rush tror jag. Vi gick nog runt allt minst 4 gånger :P Jag var ute efter genomskinliga boxar till mina Snes och N64 spelboxar och en box till Super Probotector. Niklas sa att han bara följde med som sällskap.
 
Någonstans runt tredje varvet fick han feeling och hittade två spel. Två sportspel, en till Snes och en till Sega. vi äger Snes men inte Sega :P Jag hittade mina genomskinliga boxar plus en musmatta :)
Självklart tog jag Soldier 76 ^^
 
Det fanns en hel del Overwatch musmattor men jag föll för denna. Jag spelar ju honom mest. Jag har spelar D.VA, Soldier och Junkrat som mest. Nu på sista tiden under Uprising temat har jag mainat Mercy en hel del. :P
 
På hela mässan fann jag två stycken Super Probotector boxar: en på tyska för typ 1995kr. Den tappade säljaren i golvet och stötte till kanten på den. Mitt intresse avtog väldigt snabbt efter detta. En annan på engelska dock för typ 2000kr och i mycket sämre skick än den han tappade i golvet. Folk blev faktiskt lite förvånade när jag frågade efter just det spelet. En annan blev väldigt förvånad av att jag frågade efter en genomskinlig box till mitt Zelda Gold Pack. först missuppfattade han mig och sa att de inte sålde det men att en kille längre bort sålde akrylboxar till det. Jag såg frågande på honom och sa "Nej alltså jag äger ju redan ett Zelda Gold Pack, jag ville bara köpa den genomskinliga boxen så jag håller damm borta ifrån den". Då tittade han förvånat på mig och sa "Äger du ett Zelda Gold Pack???" "Jaa?.." Säger jag. "Jaha, fan vad trevligt! Den är ju värd en hel del!" Jag höll med honom, tackade honom för hjälpen och fortsatte sedan mitt sökande. 
 
På vägen hem stannade vi i Borås då vi tänkte äta. Vi tog sikte på Pinchos och letade efter en parkering nära. Efter ungefär en 15 min så bestämde sig Zäta för vart han ville parkera. Velpelle nummer ett är han, jajemen! Jaja men vi lyckades få ett bord i alla fall :D
Vet att jag åt på Pinchos förra helgen men det är ju så gott!
 
Måste dock säga att jag är lite besviken. Beställde pasta, stekta räkor, baconlindade dadlar, chili cheese tops (typ) och cheese burgare. Räkorna var brända och likaså baconet. Knaperstekt bacon är gott men inte brända. Niklas beställde sötpotatispommes, tacos, vitlöksbröd, kycklingsticks och cheese burgare. Hans vitlöksbröd var hårt som sten. Plus att det knappt smakade vitlök alls. De hade lite andra saker på sin meny än Jönköping hade. Det var ju en upplevelse i alla fall! Meeeeeen, Pinchos i Jönköping är nog bäst ändå :)
 
1a maj imorgon. Inget direkt planerat förtom att se den nya Guardians of the Galaxy 2 med Phoi :D
Ser fram emot det :D
2017-04-28
20:22:00

Utflykt

Hailoooo! 
Åh vad jag är så glad att det är helg! Långhelg dessutom! :D Imorgon händer det roligheter för då ska jag nämligen åka på en utflykt till Göteborg och gå på Retrospelsmässan! :D
 
Jag vet inte om ni kommer ihåg mina inlägg om (nästan) alla mina retrospel som jag har köpt de senaste åren? Det har inte varit så mycket det senaste året då jag spelat en del nya spel. Men ja imorgon ska jag gå på mässa om retrospel! Så exalterad! Vem älskar inte retrospel? Alla kommer väl ihåg Super Mario till Nintendo 8-bitars? :) Vi som snart är 30 gör väl det :P Jag äger ju faktiskt ett Super Nintendo, Nintendo 64, Gameboy och ett PS2 (för ps2 kan väl räknas som retro nu eller?) Kan ju spela äldre PS spel på den i alla fall :)
 
I alla fall. Sjukt exalterad över detta! Att få se vad det finns för roligheter. Kanske spelar jag med i en turnering? Who knows! Tänkte bland annat köpa lite genomskinliga boxar så jag skyddar mina egna boxar. :)
 
Egentligen hade jag och Zäta bestämt att äta på Mäster Gudmunds källare men det blev det här istället :)
 
Någon som har varit på RSM innan? :) Vi kanske ses där? I så fall, hälsa gärna på mig!
 
Hoppas ni får en trevlig helg och Valborg!
 
 
Pöss!
2017-04-26
18:21:00

Födelsedag

Hej hej.
Då var man ett år äldre och ett åt närmare döden. Haha nää nu ska vi inte vara sådana ^^ Jag hade en rätt bra födelsedag igår. Fick köra min rutt igen. Efter att ha kört andra rutter i cirka 1.5 vecka är det gött att vara tillbaka igen. Mina kunder hade saknat mig sa de :)
 
På min födelsedag sa Zäta att jag fick äta vad jag ville.  Jag ville ha sushi :)
En lite prinsesstårtbit till efterrätt :)
Så fina blommor som jag fick av Zäta :)
Fick lite lotter också :)
 
Jag fick även en SDD hårddisk på 250gb då min blivit full, gratulationskort av mor och far min och av Zäta samt ett presentkort på Ur & Penn från bestie så jag kan köpa mig en ny klocka :)
 
Tack alla som gjorde min födelsedag till en väldigt trevlig dag! :D <3