Sara Lajka

2017-04-05
14:31:00

Ruttblogg #11

Hey dudes & dudettes. 
Idag är jag sjukt trött. Veckan började med att jag fick köra en annan rutt än den jag brukar köra. Denna rutt har betydligt fler stopp än min ordinarie rutt har. En annan kör ju ändå över 20 mil varje dag och inte så jättemånga stopp medan denna enbart kör knappt 5.5mil och flest stopp av alla. Jag var igång hela dagen och körde som en pingpongboll överallt. Hade knappt lunch. Jag fick slänga i mig maten.
 
Den rutten är sådan då man har en hel del tider att passa i hela stan. Man kan vara på väster och leverera och plötsligt får man en upphämtning på öster som man måste hämta innan en viss tid. Då får man lämna väster och köra till öster. Sen får man försöka köra klart på öster innan man åker tillbaka till väster för att avsluta det man körde innan. Jag var väldigt trött sen på kvällen :P 
 
Igår tisdag gick jag och tidigt för att gå till läkaren. Efter det besöket gick jag till jobbet. Tyvärr blev jag inte långvarig där då jag har den värsta smärtan som jag upplevt i mitt liv i magen. Jag hade så ont att jag knappt kunde stå eller hålla tillbaka tårarna. Smärtan berodde på läkarens ingrepp. Vanligtvis brukar smärtan efter det inte vara så farlig. Liksom en menssmärta typ. Men jag hade precis bytt läkare till en ny och hon gjorde ingreppet på ett annat sätt än den tidigare läkaren.
 
Jag trodde aldrig att smärtan skulle avta men runt kl 15 så började den avta. Fram tills dess låg jag i fosterställning i min säng och kved. Jag har fortfarande lite ont och men efter det. Förhoppningsvis avtar det tills imorgon :) Så därför är jag trött idag.
 
Annars går det bra. Precis ätit och ska snart åka tillbaka till Jönköping igen. Har bara ett stopp utanför Hestra sen åker jag :)
 
Ikväll ska jag och Zäta handla då det inte blev av igår. Det blir också tacos! Mums! Jag är riktigt sugen på det nu :D
 
 
Pöss!
Kommentera inlägget här:
Namn (obligatoriskt): Kom ihåg mig?
Mailadress (obligatoriskt):  
Bloggadress:  
Kommentar: