Sara Lajka

2017-01-30
18:32:00

På gång

Hey yo oh! 
Vi tackar januari för den här gången och rullar mot ljusare tider och mot februari :) Vad händer i februari då?
 
Tja just nu är det lite grejer på gång. I alla fall denna vecka :) Imorgon är det body combat efter jobbet.  Ska bli kul!  På torsdag ska jag fika med en bekant och tjöta lite med henne.  På morgonen på fredag ska jag till astmaläkaren och kolla upp min astma och eventuellt byta astmamedicin. Och på söndag den 5e fyller bästa vännen Annie år! Det ska självklart firas! Då har jag en speciell grej inplanerad för henne. Det ska bli så kul!! I hela våra liv har vi känt varandra. Från dagmamma tills nu :)
 
Annars är det inte mycket mer inplanerat. Den 14e februari är det Alla hjärtans dag och ska ju självklart firas med babe. Nästa fredag ska jag till läkaren igen. Men till en annan. Vi ska följa upp det här möjliga IBSen som jag kanske har. Jag ska även hämta ut lite prover som jag ska göra innan dess.
 
Träningen ska fortsätta som den gör, tänkte jag.  Dans på måndagar och body combat på onsdagar och söndagar samt intense core efter bc på söndagar :) Jag har kommit igång bra nu :) 
 
Ser fram emot att få uppleva vad 2017 har att erbjuda!
 
 
Ciao!
2017-01-28
12:47:07

Dålig

Hey duderinos!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera den senaste veckan. Har varit rätt upptagen med diverse saker. I söndags tränade jag body combat och tänkte gå på Sh'Bamen i måndags. Men det blev inte av :((( Hade sådan jäkla träningsvärk pga body combaten men hade tänkt träna ändå. Det som sket sig var jobbet. Jag hade bokat pass till 18.45 men pga jobbet blev jag så passsen att jag inte hann hem och byta om och åka tillbaka i tid.
 
Jag bestämde mig då i onsdags att ta med mig träningskläderna till jobbet och åka direkt efter jobbet till gymmet. Jag valde att inte förbokade body combat-passet utan ta en drop in-biljett istället. Funkar lika bra :) Fick däremot stressa dit igen då jag träffade en bekant som jag inte sett på två år. Vi stod och snackade lite :)
 
I veckan har det varit en hel del samtal till olika vårdcentraler angående olika mediciner och annat som måste fixas. Nästa fredag har jag en tid hos astma-och kolmottagningen. Han som skrev ut min astmamedicin har lagt ner sin klinik. FUUUUUUNNNN... not. Det var ju inte så att han förde journaler på det. Jag måste alltså till en astmaläkare och göra tester så de kan avgöra om jag behöver byta medicin eller inte. Hon jag pratade med sa att jag har en rätt stark medicin just nu och att man inte får den sådär "lätt" som jag hade fått. Man måste ha en rätt svårt astma då. Hon sa även att de finns billigare och bättre mediciner än just den. WTF? Så... jag har betalt 1800kr för tre stycken helt i onödan? Det enda positiva är ju att jag fått billig pris på apoteket då jag kommit upp i högkostnadsskyddet så snabbt. Oh well, you live and you learn. :P
 
Oh what else..? Jo, igår, fredag, blev jag hemma då jag hade migrän. Utöver den massiva huvudvärken och ljuskänsligheten var jag också yr och illamående. Har varit yr och illamående de senaste två dagarna innan fredagen. Plus att jag hade ondare i nacken än vanligtvis.
 
Idag, lördag, jag har varit hos optikern och gjort en synundersökning då jag behöver nya linser. Ja för er som inte vet har jag egentligen glasögon. Jag har astigmatism, också kallat brytningsfel. Plus ett litet synfel, är överysnt. Jag kan se utan linser och glasögon. Det är bara när jag måste koncentrera mig som jag egentligen behöver glasögon. Men för att inte anstränga ögogen i onödan då jag lätt kan få spänningshuvudvärk pga av överansträngda ögon, är det rekommenrat att jag ska använd glasögon och linser hela tiden. :P Enligt henne såg allt bra ut och ingenting behövdes ändras :)
 
Annars idag ska jag inte göra så mycket faktiskt. Tror jag ska sätta på ett tvätt och dammsuga lite. Umgås med mina bebisar :)
 
Imorgon, söndag ska jag träna igen. Denna gången är det Sh'Bam! Egentligen är det body combat igen men det har blivit inställt?? Tycker att det är konstigt att hon inte sa något i onsdags.. Jaja det ska bli skoj :) Har ju missat en del Sh'bam-pass. Ska även fika med bestie :) Nästa söndag fyller hon år! :D
 
Vad gör ni i helgen? :)
 
 
Adios!
2017-01-22
20:47:00

Ojojoj!

Hej kompisar!
Ojojoj, nu blir det flera uppdateringar i en :) Det blir så när man inte riktigt har tiden att blogga hela tiden x)
 
Helgen har varit trevlig! Det hela började med att jag hämtade ut mitt paket med hamstersaker som jag beställde från Zooplus. 
Jag köpte ett nytt hus till Ingo och en ny fruktpinne samt lite godis till dem: ett godisträ (längst bak till höger,
två stockar med lite gott i (längst fram), en korg med saker de kan gnaga på (längst bak till vänster) och
några runda "kakor" (längst fram till vänster).
 
Huset var för stort för honom så Doris kommer nog att få det. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu x) Resten av fredagskvällen sov jag faktiskt bort. Sjukt trött efter veckans jobb! I lördags vaknade jag relativt tidigt och lunchade med bestie. Vi åt sushi på Sushi Bar :) Jag tog en 12-bitars sushi utan räkan. Den är jobbig att skära och bita i. Lite gummigaktig i smaken. Det var länge sen jag åt sushi så jag var riktigt sugen påd det. :)
 
Sen gick vi och såg Hundraettåringen på bion. Det var väldigt underhållande och rolig! En bra film! Bättre än AC-filmen som jag såg förra helgen.
 
Hundraettåringen Som Smet Från Notan Och Försvann
 
Sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Spelade lite OW innan Phoi gick och jobbade. Jag gick faktiskt och lade mig rätt tidigt då jag var väldigt trött (igen!). Så jag har vaknat rätt utvilad :)
 
Idag (söndag) har jag dammsugat lägenheten, gosat lite med mina hamstrar och gått på TVÅ grupppass! Japp ni hörde rätt, TVÅ STYCKEN! Först var det body combat med den nya tuffare koreografin. Oh holy crap vad jobbigt det var! Jag var så slutkörd att jag mådde illa x( Då lyckades insturktören övertala mig att köra ett Intense Core-pass efteråt! Dvs ett intensitvt mag-, rygg- och rumppass! Amaagaaad var död jag känner mig nuuuu.. Kunde knappt köra hem eller gå.. x) Plus att illamåendet blev värre x(
 
Jag gjorde något väldigt enkelt att äta. En svampomelett med en banan-, morot- och blåbärssmoothie. :)
 
 
Imorgon tänkte jag dansa Sh'Bam igen :) Eller ja, tanken är det men vi får väl se hur kroppen mår imorgon x) Träningsvärk är ju ett faktum. xD