Sara Lajka

2017-07-18
21:59:00

Förkylning på g..

Szia barátaim! (Hej vänner!)
Var ett tag sedna jag skrev här. Ursäkta för dettta. Men ja det händer inte så mycket nu under sommaren. I alla fall innan man går på semester. Hoppas att allt är väl med er? :) Själv håller jag nog på att bli förkyld. Jag kände av det redan förra veckan. Zäta fick nog det av mig då han blev förkyld före mig. Jag brukade inte bli förkyld på sommaren när jag va yngre. Bara två gånger per år. På våren och på hösten. Oh well.. 
 
I helgen var jag hos mina föräldrar. Åkte ner i söndags och fikade hos mor min innan jag drog till min fader. Min syster var också där nere. Vi delade upp en del saker som vår farmor hade skänkt till oss. Så jag kom hem med en hel del trevligheter. :) Där blev jag hela dagen. Åkte nog hem vid nio så var hemma runt klockan tio.
 
Igår gick jag inte och jobbade då jag led av migrän. Riktigt jobbigt faktiskt. Jag har väl inte migrän på pappret men aa migrän är ju migrän. Tydligen har jag inte migrän "ofta" nog för att behöva medicinering. Jaja. Idag fick jag som vanligt "städa upp" efter andra. De hade hyrt in Hit & Dit för att köra min rutt. Dålig idé. De gör inte sitt jobb ordnet då de sket i fyra hämtningar. Till fyra företag fick jag be om ursäkt på deras vägnar. Alla var glada över att jag var tillbaka :D Då vet man att man spelar roll och gör skillnad :) Men ja, hyr aldrig in Hit & Dit om ni inte vill ha halvdant arbete gjort. :P
 
Imorgon är det onsdag! Då blir det tacos! Vi brukar äta tacos på måndagar eller tisdagar. Beroende på vilken dag vi handlar. Dock hade jag gjort enchiladas igår och vi hade båda med oss det i vår matlåda idag. Så ingen var sugen på tacos idag ^^ Det blev fryspizza istället :P Just nu dricker jag vitt te med pomegranate (granatäppel). Mest för att lugna min hals men också för att kurera mig. Hoppas att denna förkyldning blir kortvarig!
 
Bjuder på denna :)
 
Ha're gött amigos!
2017-07-13
23:39:00

Oldie but goodie

Här är en repost på ett av mina extremt gamla blogginlägg samt inlägg från Bilddagboken..
Black tongues tell lies.
The stomach is filled with flies.
Extra large is a size.
The sun is about to rise.
Someone's name is Nies.
The unpleasnt isnt nice.
A large sized baby cries.
I have a bunch of ties.
There are recipes for pies.
Blue is the color of the skies.
The world is filled with spies.
Life is full of acher, tears and sighs.
People are full of whys.
The old man is wise.
Blue is also the color of my eyes.
© Sara Karika
2017-07-12
23:45:27

En riktigt trevlig helg!

Heyy yoo oh!
So.. what's app? Det var länge sedan. Lite för länge sedan faktiskt. Det har inte hänt överdrivet mycket så därför har det ine blivit mycket bloggande. Plus att när det har gått lite för länge får jag ångest över att ingenting som händer i mitt liv är värt att blogga om. Jaja :P
 
 
Förra veckan körde jag inte min rutt så mycket. Körde min gamla Huskvarna rutt då min kollega hade skadat sig. Så jag fick hoppa in en sväng. I still got it! Drottningen av Huskvarna briljerade som vanligt, hihi! I måndags och tisdags körde jag den igen. Idag var jag däremot tillbaka på min rutt. Det var trevlig att köra den igen. :)
 
Min helg var riktigt bra faktiskt! På fredagkvällen beställde jag som vanligt hem sushi på Sushi Bar. Kan nog numera klassa mig själv som stammis där xD I lördags lunchade jag med bestie på Sushi Yama. Sushi Igen? Jajemen! :D Vem älskar inte sushi liksom! Senare på eftermiddagen hände det äntligen, det som jag har gått och både längtat efter och haft ångest för. Förra veckan hade jag nämligen bokat en tid på via Dolorosa för att tatuera mig! De skulle ha en gästtatuerade och då såg jag min chans. Hur ska jag beskriva känslan av att bli tatuerad? Förutom känslan av en nål som sticker mitt skinn typ tusen gånger så var smärtan inte så farlig. Stundtals var den lite jobbigare då de var nära en nerv eller blodkärl. Jag är väldigt nöjd och glad över slutresultatet :)
Höger underarm
Vänster underarm
 
Höger underarm är fem symboler. Ni som är familjära med spelet Overwatch kanske känner igen dessa. Den runda i mitten är loggan för själva spelet och de fyra andra jämte loggan är symboler för de karaktärer som jag spelat mest. Vänster underarm föreställer mitt stjärntecken med tillhörande stjärnbild, dvs oxen :) Det tog sammanlagt ungefär 2h att göra dessa. Just nu flagnar de lite då de döda hudcellerna flagnar bort.Så man måste smörja smörja smörja och smörja! :P
 
På söndagen hängde jag med Maria :) Hon bjöd hemmagjord sushi (igen?! YES ;D) och tjötade skit :) En riktig sushihelg har det varit. Jag är nöjd :D Mellan varven gick vi ut med hennes flickväns hund, Kyra :)
Hon hade citronmajonäs i sin. En god twist! :)
 
Måste säga att jag hade en riktigt trevlig helg! Nu till helgen ska jag dra hem till Gnosjö en sväng och umgås med min far och syster. Förmodligen svänga förbi min mor också :) Har ni några planer? :)
 
Nu kallar sängen. Godnatt folks! :)