Sara Lajka

2017-07-18
21:59:00

Förkylning på g..

Szia barátaim! (Hej vänner!)
Var ett tag sedna jag skrev här. Ursäkta för dettta. Men ja det händer inte så mycket nu under sommaren. I alla fall innan man går på semester. Hoppas att allt är väl med er? :) Själv håller jag nog på att bli förkyld. Jag kände av det redan förra veckan. Zäta fick nog det av mig då han blev förkyld före mig. Jag brukade inte bli förkyld på sommaren när jag va yngre. Bara två gånger per år. På våren och på hösten. Oh well.. 
 
I helgen var jag hos mina föräldrar. Åkte ner i söndags och fikade hos mor min innan jag drog till min fader. Min syster var också där nere. Vi delade upp en del saker som vår farmor hade skänkt till oss. Så jag kom hem med en hel del trevligheter. :) Där blev jag hela dagen. Åkte nog hem vid nio så var hemma runt klockan tio.
 
Igår gick jag inte och jobbade då jag led av migrän. Riktigt jobbigt faktiskt. Jag har väl inte migrän på pappret men aa migrän är ju migrän. Tydligen har jag inte migrän "ofta" nog för att behöva medicinering. Jaja. Idag fick jag som vanligt "städa upp" efter andra. De hade hyrt in Hit & Dit för att köra min rutt. Dålig idé. De gör inte sitt jobb ordnet då de sket i fyra hämtningar. Till fyra företag fick jag be om ursäkt på deras vägnar. Alla var glada över att jag var tillbaka :D Då vet man att man spelar roll och gör skillnad :) Men ja, hyr aldrig in Hit & Dit om ni inte vill ha halvdant arbete gjort. :P
 
Imorgon är det onsdag! Då blir det tacos! Vi brukar äta tacos på måndagar eller tisdagar. Beroende på vilken dag vi handlar. Dock hade jag gjort enchiladas igår och vi hade båda med oss det i vår matlåda idag. Så ingen var sugen på tacos idag ^^ Det blev fryspizza istället :P Just nu dricker jag vitt te med pomegranate (granatäppel). Mest för att lugna min hals men också för att kurera mig. Hoppas att denna förkyldning blir kortvarig!
 
Bjuder på denna :)
 
Ha're gött amigos!
Kommentarer:
2017-07-18 @ 22:17:21
#1: Dennis%252525252525252520Johansson

Sweet girl

2017-07-24 @ 10:00:23

Krya på dig!

Svar: Tack! Jag känner mig faktiskt bättre :)
Sara Lajka

Kommentera inlägget här:
Namn (obligatoriskt): Kom ihåg mig?
Mailadress (obligatoriskt):  
Bloggadress:  
Kommentar: