Sara Lajka

2017-06-27
20:39:00

Min midsommar!

Hey hey hey!
Tisdag kväll nu i skrivandets stund. Rätt seg faktiskt. Det blir ju lätt så efter långledigt :) Hur var er midsommar? :) Min var bra! Jag firande den i Vaggeryd i år igen, varför inte liksom? Nää men förra gången var vi hos min vän i Vryd och denna gången var vi hos Zätas vän.
 
Vi kom dit vid fem ungefär. Då skulle vi vänta på en till som skulle komma vid sju. Medan vi väntade spelade vi spelade lite Kinect Sports :) Zäta bowlar lite :)
 
Och så lite pingis på det :P
 
Vid halv åtta kom den sista och det var dags att sätta igång grillen. Vi skulle egentligen grillat med kol men pga det extremt dåliga vädret fick vi ta plan b istället, dvs min elgrill på balkongen. Vi satte upp ett parasoll för att skydda. Av någon konstig anledning blev jag the grillmaster xD 
 
Det var ju i och för sig inte så svårt att grilla. Jag kan ju liksom laga mat :) Vi grillade två olika kött-typer och lite olika chilikorvar. Blev rätt gött faktiskt :)
 
Efteråt spelade vi lite sällskapsspel. Vi spelade bland annat Absolut Överens, vilket är ett lagspel där man svarar på frågor om vad man tänker angående diverse saker. Så ska försöka skriva ner samma saker och få poäng. Typ; vad tänker du på när du ser färgen röd. Så ska man skriva ner 5 svarsalternativ och man får poäng när man skrivit samma sak som sin lagkamrat. Rätt kul faktiskt :) Man får ju lära känna varandra på en annan nivår :P Man får ett poäng för varje delat svar.
 
Sen avslutade vi vår kväll med lite musikquiz som vi hittade på internet. 
Jag tyckte att det var en väldigt trevlig midsommarafton! Den hade allt man kunde tänka sig! God mat, trevligt sällskap och roliga spel :)
 
Hoppas er midsommar var lika bra som min! :D
 
Förhoppnignsvis går den här veckan rätt snabbt då jag längtar efter ledighet igen ^^ Jag och Anna ska nog till matmarknaden på lördag och titta vad de har att erbjuda :)
 
 
Pösshaj!
2017-06-21
18:41:00

DreamHack Summer 2017 Weekend

I helgen var det DreamHack Summer 2017 som jag, Phoi och Tim gick tillsammans på. Tim en polare från Tjockhult som jag spelar en del OW och andra roliga spel med :) Phoi hade bjudit mig och Zäta hem till henne för trevlig middag och spelkväll. Vi kom till henne runt 19-30-20.00. Sen hämtade Tim på Huskvarna station och drog vi hem till Phoi igen.
 
Till förrät bjöd hon på charkbricka med kex :)
hemmagjord iced tea :)
 
Till huvudrätt bjöd hon på asiatinspirerad mat: ris med kycklinggryta och curry. Tog tyvärr inga bilder på det. Glömde det ^^ 
 
Efterrätten: massa frukt doppade i chokladfondue
 
Lördagen: Jag tog inte så många bilder då jag ville uppleva DHS17 till fullo utan att behöva tänka bilder :P Jag tog några i alla fall :)
I OW hörnan: Phoi spelar lite OW som Mercy. Tim på andra sidan längst till vänster ^^ 
Cooooooooolt ^^D Me want
Retrohörnan; Phoi och Tim lirar Super Smash Bros till N64
 
Lite mat på bästaste Scandic Elmia; Caesarsallad med räkor :)
 
Sen gick vi tillbaka in på DH :)
Brädspelshörnan :)
Tournament i Pokémon
 
På baksidan av Elmiaområden hade de satt upp en massa roligheter :)
 
När vi kände oss färdiga åkte vi hem till Phoi en sväng och chillade innan invigningen som gick av stapeln vid midnatt.
 
 
 
 
 
På söndagen gick vi alla tre och käkade på Seaside på Piren :) Jag tog som vanligt Scampipasta med grönmusslor :D
 
Efter vi vinkade av Tim på  tågstationen gick vi vidare till Konserthuset Spira där vi skulle gå på konsert nämligen Dreamhack in Concert :)
Så ni vet ;)
 
De spelade all möjlig tvspelsmusik, bland annat från Halo, Tetris, Angry Birds, Call of Duty, Battlefield, final Fantasy och Pirates of the Caribbean :)
 
 
2017-06-14
22:00:00

När själen vandrar vidare .. #2

Hey buddies..
Jag kom precis hem ifrån en snabbvisit i Gnosjö igen. Jag var ju där i söndags och begravde Berra. Idag var jag där och begravde hans bror Ingo. I måndags den 12 juni 2017 sent på kvällen somnade Ingo in i den eviga dvalan. Han var uppe lite på eftermiddagen och sedan när jag skulle sova tänkte jag väcka honom lite för att se om han är vid liv. Jag brukar göra så med honom. Vet att han levde på lånad tid. Inget var fel med honom, han var bara gammal. Han var uppe rätt mycket ett tag och sedan några dagar sov han mycket igen. Berra dog också på en måndag.... Det är lurigt med de små liven. Nu ligger han i alla fall begravd i samma grav som sin bror. De fick födas tillsammans, leva tillsammans och begravas tillsammans. 
 
Hans bur känns så tom...
 
De tär jobbigt för jag går automatiskt till hans bur för att titta till honom hela tiden. Blir påmind om hans död.. Ska försöka ta ner buren. Kommer att vara väldigt tomt där.. :'( Den platsen var liksom dedikerad till dem.
 
Lilla Ingo
 
Första bilderna när jag köpte dem 1 april 2015.
 
Tillsammans hittade de på allt möjligt skoj :)
 
Grabbarna bus.. alltid tillsammans, ända in i efterlivet i hamsterhimeln. <3 Jag har varit rätt deprimerad de senaste dagarna. Försöker och vill vara glad. Men tänker samtidigt mycket på dem. Man måste bearbeta och bearbeta. Det är viktigt tycker jag. Jag fick i alla fall 2 år och 2-3 månader med Ingo. Fastän han var udda och bet en så fort man stack ner handen försökte jag ändå att umgås med honom.
 
Vila i frid <3