Sara Lajka

2017-06-14
22:00:00

När själen vandrar vidare .. #2

Hey buddies..
Jag kom precis hem ifrån en snabbvisit i Gnosjö igen. Jag var ju där i söndags och begravde Berra. Idag var jag där och begravde hans bror Ingo. I måndags den 12 juni 2017 sent på kvällen somnade Ingo in i den eviga dvalan. Han var uppe lite på eftermiddagen och sedan när jag skulle sova tänkte jag väcka honom lite för att se om han är vid liv. Jag brukar göra så med honom. Vet att han levde på lånad tid. Inget var fel med honom, han var bara gammal. Han var uppe rätt mycket ett tag och sedan några dagar sov han mycket igen. Berra dog också på en måndag.... Det är lurigt med de små liven. Nu ligger han i alla fall begravd i samma grav som sin bror. De fick födas tillsammans, leva tillsammans och begravas tillsammans. 
 
Hans bur känns så tom...
 
De tär jobbigt för jag går automatiskt till hans bur för att titta till honom hela tiden. Blir påmind om hans död.. Ska försöka ta ner buren. Kommer att vara väldigt tomt där.. :'( Den platsen var liksom dedikerad till dem.
 
Lilla Ingo
 
Första bilderna när jag köpte dem 1 april 2015.
 
Tillsammans hittade de på allt möjligt skoj :)
 
Grabbarna bus.. alltid tillsammans, ända in i efterlivet i hamsterhimeln. <3 Jag har varit rätt deprimerad de senaste dagarna. Försöker och vill vara glad. Men tänker samtidigt mycket på dem. Man måste bearbeta och bearbeta. Det är viktigt tycker jag. Jag fick i alla fall 2 år och 2-3 månader med Ingo. Fastän han var udda och bet en så fort man stack ner handen försökte jag ändå att umgås med honom.
 
Vila i frid <3
Kommentar:
2017-06-15 @ 05:41:03
#1: Dennis Johansson

Bra skrivet Sara, intressant att läsa dina inlägg

Kommentera inlägget här:
Namn (obligatoriskt): Kom ihåg mig?
Mailadress (obligatoriskt):  
Bloggadress:  
Kommentar: