Sara Lajka

2017-03-27
14:19:00

Första

Då var det dags för första glassen den här våren. Det är ju ett aldeless förträffligt väder för det :)
 
Jag tog så klart en
Twister!  :)
 
Jag tänkte att det skulle vara trevligt att avsluta lunchen med något gott och läskande :)
 
Har ni ätit någon glass ännu?
2017-03-23
16:29:00

Ruttblogg #10

Hey kompisar!
Long time no see. Tar mina sista minuter på min rast och njuter av solen. Riktigt fint väder idag vilket gör mig glad :D D-vitaminer är välbehövligt nu efter vintern.
 
Ikväll ska jag dansa och gå på body pump igen! Det är ju ny releasepå dansen. Verkar jätterolig! Men som alltid svårt när det är nya steg :P Det reder nog sig med lite träning :)
 
Var ju på Beauty and The Beast i helgen med bestie. Alltså OMG! Jag älskade den! Så nostalgiskt att se den filmen igen. Bra skådespelare också plus helt rätt genomfört. Skulle säga att det är en perfekt utförd film. Absolut ingenting att klaga på. Jättebra film helt enkelt. Ren njutning :D Tänker fortfarande på den. Jag är ju en sucker för fantasy och bra specialeffekter x)
 
Snart dags för hemgång eller ja träning :) Det gick bra idag. Lite stressigt på slutet för att hinna med företagen innan 16.
 
Bjuder på dessa x)
 
Pöss!
2017-03-16
21:43:00

På rymmen

Tjo!
Är riktigt trött just nu. Funderar på att sova faktiskt. Sov inte så bra i natt. Först väckte Ingo mig och höll på och tugga satan på inredningen. När jag väl lyckades somna om efter det hörde jag helt plötsligt något krafsande i hörnet vid planscherna i sovrummet. Jag typ flög upp ur sängen och visste direkt att Doris var på rymmen. Jag skyndade mig bort till planscherna och i ett svep fick jag tag i henne. Hon blev så klart lite rädd och jag med! Jag undrar hur länge hon hade varit på rymmen? Hur tog hon sig ut? Sååå jag ägnade en liten tid åt att möblerade om i hennes bur plus att jag lade på locket på sniskan så det täckte halva buren. Hon måste ju få luft och sen lade jag på påsen med badsand på locket så hon inte kan öppna det. Jag sov oroligt resten av natten.. Hon verkar lite omskakad men okej. Inga skador vad jag kan se :) Lilla Doris är så försiktig av sig :P 
 
Jag hade möblerat om i hennes bur efter jag rengjorde den och då satte jag huset lite illa till. Det finns liksom en kant i Ikeas Samla bur som hon förmodligen lyckades ta sig upp på och därmed ut ur buren. Sen har jag varit rätt generös med kutterspån. Hon fick mer än hon brukar få. Jaja inget allvarligt skedde den här gången och tur var väl det! Vill inte tänka på hur det kunde ha slutat :/
Fina Doris
 
 

Godnatt gott folk!