Sara Lajka

2017-09-26
11:14:57

Sömnproblem

Hey.
Idag är jag trött då jag knappt kunde sova pga förkyldningen. Varje gång jag blir förkyld får jag alltid ont i mina bihålor på någon sida av ansiktet plus att jag får ont i tänderna på samma sida som smärtan i bihålan är. Det spelar ingen roll hur mycket jag än snyter mig för att lätta på trycket. Denna gång var det vänster sida och smärtan i tanden var olidlig! Ont i rötterna och det stålar ut i hela vänstra käkbenet.
 
Jag låg vaken i säkert en timme och gick upp ur sängen och vandrade runt lite för att lätta på smärtan. Tillslut måste jag väl varit så trött att jag somnade ändå. Idag känner jag fortfarande av smärtan och jag känner mig inte utvilad länge. Känns faktiskt som att jag blivit sämre än igår. Bestämde mig för att stanna hemma idag också, klokt val nu med facit i hand.
 
Så dagens plan är att vila mig i form. Även titta vad Zäta ska handla till oss då vi alltid handlar på tisdagar och aa maten börjar ta slut. Tänkte också försöka att byta filtarna till marsvinen så de får fräscha filtar att skutta omkring på. Igår så skuttade de faktiskt omkring lite och verkade inte alls lika rädda som för några veckor sen. Zoey (den med guldiga tassen) verkar lite räddare än Ella. Det känns bra att de blivit mer vana nu :)
 
Nä jag ska ta lite te och ingefära så får vi la hoppas på att det blir bättre.
 
 
Pösshaj!
2017-09-25
15:19:00

Bättre

Hey dudes & dudettes
Idag känner jag mig bättre. Väldigt pigg men fortfarande sjuk. Jag har inte gjort så mycket än så länge mer än vila mig och mata mina djur och gosat lite med Ella.
 
Jag har även ätit lite mat. Jag skulle vilja göra någon nytta men jag orkar helt enkelt inte. Jag gjorde mig själv lite te med pomegranate smak med lite mjölk och ingefära i. Ingen honung dock för tydligen kan honung bli för gammalt (?) Udda..
Så klart i min Disney mugg ^^
 
Angående bloggandet har jag inte gjort några ruttbloggar på ett tag för jag bytt till en mer intensiv rutt och då inte hunnit eller funnit tid till det. Hoppas att ni har förståelse <3
 
Angående bloggandet den senaste tiden har jag varit rätt upptagen och liksom inte hunnit. Och när jag väl har haft chansen har jag fått ångest då det jag ska blogga om hände förra helgen eller för "länge" sen och då blir det pinsamt. Visserligen bloggar jag mest för min egen del men också för att dela med mig av mitt liv till de som är intresserade av att läsa om det. Den här helgen blev ju inte riktigt som planerat heller så då blev det inte mycket bloggande heller x) tja.. livet alltså, ett mysterium helt enkelt :)
 
Jag har hunnit umgås rätt mycket med mina små pälsklingar under helgen. Mest med Moni då jag umgås minst med henne och jag får lite ångest då hon bara ligger och sover hela dagarna.
 
Blev riktigt nöjd med första bilden på Moni. Hon är så söt och nyfiken. Rätt svårt att ta en bra bild på den damen :)
 
Nähe jag ska väl ta och göra något vettigt. Funderar på att göra mer te. Rätt gott faktiskt nu under höstens krispiga dagar. Fint väder ute idag också. :)
 
 
Tjoflöjt!
2017-09-24
21:20:00

Tanken var god men..?

Hey friendos.
Jag är sjuk.. Ja usch och fy vad rent av hemskt det är! Det hela började med att jag fick plötsligt ont i halsen i torsdags och sedan i fredags bröt hela kalaset ut. Störtförkyld och helt utslagen. Kunde knappt ta mig ur sängen för att uträtta mina behov eller göra något. Det blev inte bättre i lördags då jag fick feber också och liksom låg och frös och kallsvettades hela dagen. Låg och sov mestadels faktiskt. Sedan på kvällen fick jag ångest och tvingade mig själv upp en sväng. Efter att ha gått omkring lite kände jag mig något bättre. Eller ja jag kände mig pigg då jag sovit hela dagen men samtidigt extremt sjuk. Jag gick till datorn och spelade några matcher på OW. Efter några matcher pallade jag inte mer och däckade i sängen. 
 
Zäta var snäll och köpte hem sushi till mig i fredags innan han drog med sina två kompisar till Bolmen och var borta hela helgen. Idag söndag känner jag mig väldigt pigg då jag sovit hela helgen. Fortfarande sjuk och förkyld dock. Rätt tacksam att det bröt ut så plötsligt då jag brukar gå någon vecka och "känna av" det innan det bryter ut. 
 
En annan sak jag är tacksam över är Nezeril nässpray. Som astmatiker är det jobbigt ändå att andas utan att vara extremt förkyld. Jag har testat många nässprayer och varit missnöjd med alla. Otrivin har frätt sönder näsan och vanlig saltlösning funkar inte. Så Nezeril är min bästis i dessa tider.
Här gör vi smygreklam, hihi.
 
Imorgon, måndag, blir jag dock hemma, tisdag får vi se. Vi tar en dag i taget. Är väldigt tacksam att gårdagen är över då jag tänkte att om livet skall vara så här vill jag inte mer. Jag orkar dock inte göra någonting knappt. Idag var lite bättre dock. Jag spelade några placements på OW idag på förmiddagen och lite Sims 4 nu på kvällen. Jag som hade så mycket planerat denna helgen. Igår lördag tänkte jag åka till Ullared och handla. Idag söndag tänkte jag städa lägenheten och rengöra djurens burar. Men icke då! Lyckades handtvätta en av marsvinens tunnlar och diska en liten sväng. That's it typ. Tanken för denna helgen var ju god men...
 
Bjuder på denna :)
 
 
Tack och hej!