Sara Lajka

2017-09-03
21:06:00

Vigsel

Hey friendos!
Denna helgen har gått rätt fort. Jag har inte gjort så mycket, inte ett skit faktiskt! xD Joo men jag har tvättat en hel del och spelat rätt mycket samt bara latat mig :) Förra helgen var nämligen rätt utmattande, socialt utmattande. Då tycker jag att jag förtjänar en helg där jag får göra vad jag vill :) Nu  kanske ni undrar vad jag gjorde förra helgen?
 
Jo det är nämligen så här, att jag var på en vigsel för en av Zätas killkompisar, Sanna och Filip. Jag kände typ ingen där förutom Zäta och hans närmsta vänner. Annars var typ 95% av folket där fullständiga främlingar för mig. I alla fall, vigseln tog plats i Tofteryds kyrka. En liten pittoresk kyrka var fylld till hälften med gäster. Så inget överdrivet stort bröllop. Det föll rätt till min smak :) Därefter fick vi hälsa på brudparet och fika en snabbis innan vi åkte vi tillbaka till Jönköping.
Vi skulle till Fjällstugan där själva festen skulle vara. Jag hade aldrig varit i Fjällstugan innan. En rätt trevlig lokal :) Där fick vi avnjuta lite mat och underhållning. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad förrätten hette men det var bland annat lax och massa örter i. Till huvudvärtt fick vi någon slags buffé bestående av bland annat hemmagjord potatissallad, kyckling i någon speciell sås och fläskfilé och till efterrätt fick vi en liten tårtbit. Jag fick en slags mangopannacotta. 
I pausen gick jag och zäta ut och tittade på utsikten. :)
Efter många fina tal och trevlig underhållning från brudparets vänner var det dags för dem att skära upp tårtan. Här bestäms det hur tårtorna ska stå.
Tårtan blir uppskuren :)
 
Fastän jag inte kände varken gästerna eller brudparet var underhållningen av god klass. Det var tal, anekdoter, sång, musik och sketcher. Även några lekar! Så jag hölls tillfredgsställd nästan hela kvällen. :) Visst fanns det stunder då man inte förstod vissa skämt och tiden gick ibland sakta. Men så är det ju :) Kvällen avslutades runt halv ett. Det var en trevlig dag! Jag är tacksam att jag blev bjuden då jag aldrig varit på bröllop innan och att jag fick dela denna dag med brudparet. Det tråkiga och socialt påfrestande var att jag inte kände någon där vilket begränsade mig rätt mycket. Men allt som allt var det en trevlig upplevelse :) 
 
Jag vill önska Sanna och Filip ett stort grattis och lycka till! Må ni uppleva mycket fint tillsammans!
Kommentera inlägget här:
Namn (obligatoriskt): Kom ihåg mig?
Mailadress (obligatoriskt):  
Bloggadress:  
Kommentar: