Sara Lajka

2011-08-29
15:21:00

Nya spel!

Yay! Mina spel jag beställde har kommit!
© Sara Lajka
Det är Mass Effect och Battflefield: Bad Company!
Kan knappt vänta tills jag får börja spela dem! Först måste AC Brotherhood spelas ut! Men sen! Vilken tycker ni att jag skall börja med?
. Lajka the nerd
2011-08-29
00:09:00

Insparken 2011

Kära läsare. Jaa jag vet, det är en sen uppdatering men ändå. Jag har haft fullt upp hela veckan med insparken och inte haft en tanke på annat håll än nu. Det har varit en hektiskt men ROLIG vecka :D Massor av aktiviteter och nya trevliga människor!
För er som inte vet och för alla nya så är jag ju nolla igen. Denna gång en MKV-nolla :D Yes jag har nu bytt program och det känns awesome! Dock har jag inte riktigt bestämt mig ännu vad jag ska läsa, jag kom in på öppen ingång. Jag funderar på antingen organisation eller medieproduktion. Hum, svårt val. Jag får nog läsa mig in lite mer på vad exakt det innebär. Som ny student, aka "nolla" så får man köpa sig en overall och min är nu blå. Och väldigt tom... känns konstigt. Min röda är full med märken. Så jag känner mig lite halvt naken just nu :P
Here's me ^^
© Sara Lajka
Som ni ser så har jag även bytt frisyr, jag kör numera på kort och lockigt/krulligt hår. Trivs bra i det! :)
Nae, dags att sova nu, idag är det dags för en ny vecka med inspark. Just idag är det stadsvandring och allsång i Rådhusparken sen avslutas kvällen på Akademien :D
G'night folks!
. Lajka
2011-08-22
17:25:56

If you scratch my back, I'll scratch yours..

Hey kära bloggvänner!
Jag har en liten tjänst att be er om. Om ni går in på denna länken: http://www.daytona.se/podradiopriset/2011 och röstar på Momentum i alla kategorier de finns med i, så gör jag något liknande för er när ni vill :) Det är bara några få klick och några få sekunder av ert liv och ni gör folk som jobbar hårt glada! Like it says: If you scratch my back, I'll scratch yours ;)

Vill ni veta mer om Momentum är för något? Klicka HÄR!. Lajka