Sara Lajka

2016-06-30
23:09:00

Pust

Godkväll kompisar.
Jag sitter och pustar ut samtidigt som jag tittar på lite streams.Hela kvällen har jag spenderat med att flyttpacka. Köpte tre flyttlådor till då jag tror att jag får ner alla mina köksprylar i dem. Har en till för säkerhets skull. Man vet ju aldrig riktigt hur mycket skit man har förrän man är färdigpackad. :P
 
OMG! Nu är det inte långt kvar tills jag och Zäta drar utomlands! Elle flyttar för den delen :D Mer exalterad människa får man leta efter! Det känns så bra med min Zäta! Låt mig räkna... i över 1,5 års tid har vi nu varit tillsammans. Han är min soulmate <3 Bättre pojkvän finns faktiskt inte!
 
På tal om att leta efter saker, så ska jag försöka hitta min lilla Panasonic Lumix kamera som jag tänkte ta med mig till Tyskland. Undra bara vart fanken jag lade den.... Känns onödigt att ta med mig min systemkamera. Jag vill ju inte få den stulen...... MEN förhoppningsvis så händer det inte igen x) *cross my fingers!*
 
Såå peops.. fredag imorgon. Någon som har något speciellt planerat? :)
Själv så ska jag umgås med en kompis och vi ska gamea hela kvällen, är tanken! Det ska bli sköjjigt ^^ 
 
Sängen kallar på mig nu.
Sov gott nu, whoop whoop!
 
 
Thats all folks!
 
2016-06-29
13:43:59

Udda

Min instagram beter sig udda och följer folk som jag slutat följa. Någon som känner igen sig?

Jag bytte lösenord nyss så förhoppningsvis är det löst. Känns ju onödigt att följa folk som man slutat följa x)


Pösshaj!
2016-06-28
21:01:14

Äntligen

Hej kompisar.
Jag kom precis ur duschen, superskönt att duscha faktisk. Något underskattat från min sida dock. Jag har nu äntligen tagit tag i att börja motionera igen. Eller ja efter en gång kan man väl knappast säga att jag tagit tag i det?
 
I alla fall så drog jag på mig idrottskläderna och gick ett varv runt munken på mindre än en timme! Föga imponerande för er eliter kanske men för en astmatiker som är 2% medicinskt invalid i foten och knappt har tränat på ett år, då är det rätt imponerande faktiskt. Eller aa bra i alla fall. Jag är nöjd :)
Jag gick nästan 6km på under en timme :)
 
Och bättre ska det bli! Tanken är nu att jag ska komma igång med träningen och äta lite bättre. Veckan innan semestern kanske inte var så lyckat att välja men ja man måste ju börja någon gång :)
 
Dagen har annars varit rätt lugn. Inte överdrivet mycket att göra idag på jobbet. Känns rätt skönt då vi hade rövarna fulla igår (ursäkta uttrycket). Bara för att allt står still i Sverige under helger och högtider så står det tyvärr inte stilla i resten av världen. Dock har jag tampats med att försöka fylla på luften i däcken på jobbilen hela dagen. Insåg att det var dåligt med luft då den drog så jäkla mycket till höger. Gick inte släppa ratten förrän jag nästan var nere i diket! På två ställen fick jag fylla på luften då första stället inte hade påfyllda luftpumpar (kallas de så?). Såååå nu går bilen fint igen och jag behöver inte känna att jag har dragkamp med bilen varje gång jag ska svänga. Tummen upp för det! :)
 
Nähe men något lätt att äta sen blir det kvällen.
 
 
Stay awesome folks!