Semester

Hey friendos,
Ja jag är vid liv, tror det eller ej. Jag har helt enkelt inte haft något att uppdatera om. Händer ju inte så mycket under denna pandemi.
 
Jag är snart inne på min fjärde och sista semestervecka. Under min semester har jag inte gjort så fantastiskt mycket, vilket jag tycker är rätt skönt faktiskt. Jag har gjort det jag velat göra :) Semestern inleddes med midsommarfirande som jag spenderade den med min partner in crime :) Vi åt midsommarmat och chillade :)
 
Första semesterveckan tatuerade jag mig. Började med detta :)
 
Och så blev resultatet :)
Jag är mycket nöjd! Marcus på Via Dolorosa är en extremt duktig tatuerare och jag går alltid till honom. Han har gjort alla mina stora tatueringar. Vi valde att behålla temat med färgklickarna. Nästa tatuering blir nog att försöka få in min horoskoptatuering in i hela armen. Ska även lägga till en ny grej vid samma ställe. Vet inte när det blir men ja, den som väntar får se ;)
 
På torsdagen åt jag lunch med min far på Fjällstugan. Jag var där när mitt ex kompis gifte sig och far ville se vad de hade för mat där. Vi båda tog fajitas med kyckling.
Andra veckan var jag i Ullared och shoppade loss. Handlade för liiite mer än jag väntade mig men ja blev många nya byxor då alla mina är för stora. Jag har ju gått ner typ 13kg sedan 1,5 år sedan. Tog inga bilder på det :P Däremot fick vi stå i kö i Göteborgsbacken i 40 min då det brann i en lastbilshytt. Kul.. Men ja jag har semester så jag hade inte bråttom, plus att Gekås Ullared stänger kl 20. xD
 
Jag har även införskaffat mig en cykel och den har jag använt när vädret tillåter :)
 
Är ganska så nöjd med den. Den är lite för hög för mig men aa den fungerar och jag fick den till ett bra pris :) Gjorde en utflykt till Vätterstranden och hade en picknick där. Oroa er inte, jag höll mitt avstånd. Cyklade längst bort förbi volleybollplanerna och satte vid vattnet. Det var mysigt :)
Denna vecka, tis-tors, var jag hos min far och hjälpte honom att rensa ut lite saker på vinden, mina gamla leksaker jag hade som barn. Vi spenderade även lite kvalitetstid tillsammans. Det var lite nostalgiskt att återse mina gamla leksaker igen och att sova i min gamla säng jag hade när jag växte upp.  Jag slängde ganska mycket, mestadels skolarbeten som jag hade sparat. Valde bara att spara de som hade mest värde för mig.
 
Nästa vecka är sista vecka, på måndag ska jag besiktiga bilen. Varför inte göra det under semestern? Passar ganska så bra, ganska bra pris också. På tisdag ska jag och Annie ut och äta och umgås. Det ska bli trevligt :)
 
Ja det var en ganska lång uppdatering om vad jag har hittat på under min semester. Sålde även min motionscykel och gjorde mig av med min gamla tv och extra datorskärm som bara tog plats. Skönt att rensa lite! Önskar att jag gjorde det oftare xD
 
Vad har ni hittat på under er semester? 
 
 
Pösshaj!