Mors Dag 2019

Hey,
Ja då var det Mors Dag idag.
 
Planen från början var att åka hem till kära mor och umgås med henne. Men med tanke på att jag fortfarande är sjukskriven och jag fortfarande har pjäxan (pga frakturen i mitt båtben i foten) så fick jag bara ringa henne istället. Går ju inte köra bil med detta vidunder till fot, tänker inte heller ta bussen.
 
Inget vykort skickade jag heller utan jag designade mitt egna i InDesign och MMSade det till henne. Hon gillade det :) Jag satte ändå med det någon timme (3h då jag har lite svårt att bestämma mig för designen på det). Många utkast gjordes. Slutresultatet blev detta :)
 
Ganska så nöjd med det faktiskt. :)
 
EU-valet var ju även idag. Problem nummer två uppstod då, jag hade inte fått något röstkort. Bra jobbar ni som delar ut det. Verkligen, you had one job. Problem nummer tre: jag har ganska nyligen flyttat och tydligen ville inte vallokalen flytta med mig. Jag har en vallokal precis jämte mig, i skolan. Men med tanke på att jag tydligen inte var registrerad där och inte hade röstkort fick jag vackert ta mig ner till stan, västra delen och rösta där. Och här kommer själva problemet, jag kan inte köra dit och jag tänker inte ta bussen dit (två bussar) samt jag tänkte definitivt inte gå 3km. Meeeen det löste sig till slut. Mr J var snäll och skjutsade dit mig, sen åt vi på Max ^^ Han var tydligen ändå i krokarna. Väldigt snällt av honom! Dock tyckte folk som jag pratade med och frågade om skjuts att jag hade en godkänd anledning till att inte rösta. Som en god medborgare jag är, ville jag ändå ta tillfället i akt och utnyttja min rösträtt samt stärka demokratin i vår land.
 
Så det var min dag :)
Hoppas ni hade en bra Mors Dag /söndag/valdag. :)
 
 
Pösshaj!