Sara Lajka

2012-11-22
21:17:00

Torsdagsljussättning

Idag har jag varit på högskolan hela dagen. Det började med en (jävligt!) tidig föreläsning om ljussättning och forsatte sedan med en "workshop" om ljussättning. Inte så mkt till workshop Föreläsaren sprang mest runt med sina lampor och försökte lösa alla "problem" som uppkom. Jag är erfarenheter rikare men jag hade gärna velat göra mer själv :P Det här med ljussättning är faktiskt svårare än man kan tro! Det är många saker att tänka på innan och under ljussättningen och intervjun. Men det blir snyggare om man lägger till en enda lampa!
I helgen var jag hos mina föräldrar då min farmor fyllde år, så jag åkte hem för att fira henne. Det var mysigt! Hela familjen tillsammans igen! Plus lille Kjelle-Belle 
© Sara Lajka
 
 
Den hunden är så otroligt söt! Jag önskade att han bodde hos mig, då skulle jag gosa med honom varje dag! Även gå på promenad med honom varje dag! I tisdags så gjorde jag american pancakes!
© Sara Lajka
 
Jag gjorde dubbel sats för jag trodde inte att de skulle bli så många. Jag hade fel. Det blev 12 stycken! Jag åt två stycken, sedan frös jag in fyra och lade in fyra i mitt kylskåp. Nu är det bara två kvar i frysen! Försten till kvarn! Omnomnomnomnom!! :D Nu ska jag dra till en kompis och äta fruktcocktail och spela tv-spel! Känns som en soft kväll :)
 
 
. S - L
2012-11-16
01:02:00

Nattbloggande i bildernas tecken

Nu skriver jag mitt i natten för jag kan inte sova!
Så jag tänkte på dig min kära läsare, att det var längesen jag hörde av mig!
Idag så var jag helt ledig från skolan, vi filmade lite material till vårt inslag vi håller på med i TV-produktionen, vi ska även filma imorn (fredag). Förhoppningsvis går det vägen! Imorgon ska jag även till Gnosjö för att fira min kära farmor som fyller år. 
Idag så sov jag länge, pluggade lite, tränade, gick och fikade med Annie och hängde sedan med henne hem och spelade Wii med henne, hennes fästman och hans barn. It was awesome! För jag vann ^^ Det är andra torsdagen jag spelar med dem, det bode jag göra till en tradition. Jag älskar ju och spela och så gör lillkillen ^^ Jag är alltså den perfekta "tant Sara" -  HAHA!
 
Jag och Annie fikade på Konditori Napoleon. Jag drack en laktosfri cafe latte 
© Sara Lajka
 
Efter TV-spelskvällen hos dem så drog jag hem och myste för mig själv en stund. Jag satte på American Dad!, skar upp några gurkstavar och tog fram guacamole-dippen som blev över ifrån tacosen jag åt med T. Kändes som en perfekt avslutning på kvällen!
© Sara Lajka
 
Ja just det! I lördags åt jag och Annie tapas på Kock och Bar här i Jönet. Första gången jag åt och det var svingott! Det gick på en del dock. Och deras laktosfria efterrätt var himmelsk!
© Sara Lajka
 
Det var mango-sorbeglass med jordgubbar och fysalis med en god och krämig sås! (Kommer inte ihåg var det var för smak men jag antar att de va jordgubb eller smulton?) Nää jag ska väl ta och sova nu, klockan är ju ändå ett och jag ska upp om typ sex timmar x)
God natt då! (eller godmorgon/eftermiddag/kväll - beroende på när du läser detta :P)
 
 
 
. S - L
2012-11-03
17:35:00

Lördagskväll

Ja, lördag idag då. Och kväll bestämt sagt. Snart kommer T. och ska hjälpa mig att filma min 1 minutsfilm som vi har fått i uppgift i den nuvarande kursen tv-produktion. Det ska bli spännande! Men samtidigt har jag världens ångest att det kanske inte blir bra. Jag har ju aldrig redigerat film i mitt liv! Förutom på min mobil :P Men det programmet var i det enklaste lagret. Jag måste filma när det är mörkt också. Jag är rädd att jag kanske glömmer något när jag filmar. Jag kanske glömmer att ställa in skärpan, irisen eller annat dylikt. Pirrigt! Därefter ska jag jobba. Jag jobbade inte igår så det ska bli trevligt att få jobba igen.
Jag har inte gjort så mycket idag. Pluggat lite barkunskaper, städat lite och spelat The Sims 3 Husdjur på nya datorn! I veckan beställde jag hem en ny dator, denna! ---v
Det är en MSI GE60 med 8gb i ram, en Core i7 och 750GB Hårddisk! MSI gör speldatorer och det är ett riktigt kraftpaket! Är lite besviken på designen dock. På bilden såg den lite metallisk ut men i verkligheten är den gjord av plast. Jaja man kan ju inte få allt och man ska inte lita på vad bilder säger. Huvudsaken är att den är bättre än min gamla!
Nää jag ska ta och göra mig iordning för filmning och jobb snart!
Tjoflöjt!
 
 
 
. S - L