Sara Lajka

2011-09-30
11:37:13

Ett av mina motton..

Jaaa, jag tänkte dela med mig av en utav mina motton! Jag har utvecklat det själv för att jag anser att man inte ska göra det, för då mår man själv dåligt och de vill man inte! Man kan inte leva andras liv utan enbart sitt eget.

"Klandra inte dig själv för andras problem eller olycka som du själv inte skapat."

Det kanske låter lite brutalt men aa. Det är ju inte ditt fel, om du inte orsakade det så klart. Sen kan du ju bry dig om personen och trösta denne om denne ber om det eller du själv vill.
Feel free to comment on that plss :). Lajka
2011-09-29
09:12:27

Lång dag framför mig...

Guten Morgen!
Vaknat tidigt idag för jag ska på föreläsning om inte mindre än en timme. Idag blir det en lång dag. Först föreläsning till tolv, sen lunch och efter det föreläsning igen till tre. Därefter, hem en sväng och powernapa sen på föreläsning igen vid sex. Den vid sex är en extrakurs jag går som heter Radioproduktion 7,5 hp! Den ska bli väldigt intressant att gå på! Inga direkta examinationer heller utan bara prata och göra radio. Wiiih! :D

Igår vart jag på Akademien, det var trevligt! Mötte på några gamla studentkompisar som man inte sett på ett tag. Gjorde ju även radio också! Jag gav er ju en länk som ni kunde lyssna på. Dock fick jag reda på att streamern inte fungerade.... *sadface* men de spelade in allt så när de läggs upp där kan ni ladda ner det och lyssna på det! *happyface* :D

Näee nu blir det frukost!
Byeee folks!. Lajka
2011-09-28
11:09:55

Do one brave thing day...

Jag tycker att denna bild är så rolig! Humorn i den är storslagen! Jag skulle förmodligen tycka att den inte var lika rolig utan texten. Kommentarer till bilder är det som gör dem roliga, i vissa fall är det inte så men i detta är det! :)

MyNiceProfile
. Lajka